Girona ‘B’ – Sant Andreu: una primera sortida exigent

El Sant Andreu afronta la primera sortida de la temporada demà a les 12:30h davant el Girona ‘B’ al Municipal de Riudarenes. El partit serà a porta tancada, però es podrà seguir a Sant Andreu Ràdio, per La Xarxa i Betevé.

Els quadribarrats afronten la segona jornada en un desplaçament exigent contra el Girona ‘B’. El Sant Andreu vol sumar la primera victòria de la temporada davant un rival complicat, que ve de guanyar a domicili a L’Hospitalet en el primer partit.

Es tracta del primer encontre d’una sèrie de cinc partits en què els andreuencs disputaran tres jornades de lliga i l’eliminatòria a doble partit de la Copa RFEF contra el Lleida Esportiu.

Almazán no podrà comptar amb Franco, Recine ni Marc Garcia per lesió, però en canvi recupera Albertito i Rabelo. Ferreira es manté fora per qüestions burocràtiques i tampoc entra Noguera per motius personals. Yassin, del Juvenil ‘A’, completa la llista.

GIRONA FC ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 2 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 12 de setembre, a les 12:30h
Estadi: Municipal de Riudarenes
Àrbitre: Marc Pujol Prat (del. Osona), assistit per Èric Martín Hernández (Vallès Occidental) i Bilal Doudou Doudou (Bages)
Seguiment: @uesantandreu, SantAndreuRàdio.com, La Xarxa i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS