Juvenil A: Desplaçament complicat a Mallorca

El Juvenil A del Sant Andreu viatja a les Illes Balears per enfrontar-se el pròxim diumenge al RCD Mallorca a les 5 de la tarda. L’equip d’Iván Díaz-Cano busca trencar una mala dinàmica de dues derrotes consecutives.

El Sant Andreu afronta un desplaçament complicat en la quarta jornada de la Divisió d’Honor Juvenil. L’equip quadribarrat visita el camp del RCD Mallorca, un dels conjunts més potents de la categoria.

Després de perdre al Narcís Sala davant l’Atlético Baleares la setmana passada i al camp del Montecarlo fa dues, els d’Iván Díaz-Cano volen retrobar-se amb el triomf dos partits després i sumar tres punts que els allunyarien de la zona baixa de la classificació.

Per la seva banda, el Mallorca, cinquè, va guanyar els dos primers partits i va perdre el darrer, també al camp de la UD Montecarlo.

El duel es disputarà diumenge 26 de setembre a les 17.00h a la Ciudad Deportiva Antonio Asenso.

Fotografia: Flash BDN Esports

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS