La plantilla del Juvenil A 2021-2022

El Juvenil A del Sant Andreu arrenca aquest cap de setmana una temporada il·lusionant: la del retorn a Divisió d’Honor tres anys després.

L’equip dirigit per Iván Díaz-Cano per segon curs consecutiu, ha patit una profunda renovació per aconseguir mantenir la categoria i continuar formant jugadors que puguin acabar pujant al primer equip.

Nou jugadors continuen respecte la plantilla que va ascendir el curs passat: David Nogales, Roger Serral, Guillem Trilla, Nico Falcó, Miguel Pere, Pau Mata, Yaya Daffe, Martí Alonso i Marcos Morales.

I en total hi ha 16 fitxatges nous que han reforçat l’equip: els porters Arnau Torras (Llagostera), Héctor Hurtado (Mercantil) i Miquel Mata (Espanyol). Èric Hernández (primer equip del Llefià), Yessid (Damm), Nadie Lucea (Sants) i Natan Silva (Sants) donaran més seguretat a la defensa. Els migcampistes Iker García (Mataró), Iker Batista (San Grabiel), Alseny Barrie (Sants) i Pau Yañez (Mercantil) aportaran qualitat i esforç a la sala de màquines de l’equip. Lucas Maldonado (Damm), Joao Valencia (Badalona) i Nebil (Sants) han reforçat l’extrem i Roger Valenzuela (Sants) i Ibu Balde (Mataró) són els dos davanters nous del Sant Andreu.

L’equip porta més d’un mes preparant l’inici de la lliga i ha disputat un total de 9 amistosos, amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes.

PLANTILLA 2021 – 2022

Porters: Arnau Torras, Héctor Hurtado i Miquel Mata.
Defenses: David Nogales, Èric Hernández, Mohamed Yessid, Nadie Lucea, Natan Silva, Roger Serral i Guillem Trilla.
Migcampistes: Iker García, Iker Batista, Nico Falcó, Alseny Barrie i Pau Yañez.
Extrems: Lucas Maldonado, Miguel Pere, Pau Mata, Joao Valencia, Nebil i Yaya Daffe.
Davanters: Martí Alonso, Marcos Morales, Roger Valenzuela i Ibu Balde.

COS TÈCNIC

Entrenador: Iván Díaz-Cano
Segon entrenador: Arnau Jariod
Preparador físic: Luis Cabada
Fisioterapeuta: Andrea Martín
Auxiliar: Carlos Villa
Scouting: Issa i Edu Más
Entrenador porters: Arnau Carrillo
Delegat: Francesc Vives

Fotografia: Futbol Catalunya

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS