Ofrena floral per l’Onze de Setembre

Dissabte vinent, la UE Sant Andreu participarà a la Diada amb l’ofrena a Rafael Casanova.

La UE Sant Andreu participarà dels actes de la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a l’estàtua dedicada a Rafael Casanova, conseller en cap de Barcelona durant la guerra de Successió i el setge de la ciutat (1713-1714).

Una delegació del club encapçalada pel president, Manuel Camino, oferirà una corona de flors. Com cada any, el Sant Andreu convida als seus socis i aficionats a compartir l’acte. Caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

El punt de trobada serà la cantonada de Ronda de Sant Pere amb el carrer Bruc a les 9:30h.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS