Primera derrota de la temporada (2-1)

El Sant Andreu ha encaixat la primera derrota de la temporada a Riudarenes contra el Girona ‘B’. Monjonell i Suleiman han avançat els gironins a la primera part, i Èric López ha donat esperança. El pal ha evitat l’empat d’Aparicio al temps afegit.

Els quadribarrats han tingut dificultats per entrar en joc durant la primera part. El Girona ‘B’ ha dominat pràcticament totes les facetes del joc, des de la possessió fins a la defensa posicional o la pilota parada. En canvi, el Sant Andreu no ha pogut crear oportunitats de gol, tot i que ha millorat la sortida de pilota.

El partit s’ha posat coll amunt quan els andreuencs han encaixat el primer gol, obra de Monjonell en una rematada de cap a la sortida d’un córner (19’). El Sant Andreu no ha pogut reaccionar, i Miguel Ramos ha evitat el segon en una bona intervenció davant un tir d’Ortiz que es dirigia a l’escaire (33’). Abans del descans, però, una transició rapidíssima dels gironins ha acabat en un u contra u de Suleiman, que ha resolt davant Ramos (39’).

A la segona part, el conjunt de David Almazán sí que ha reaccionat. El Sant Andreu ha pressionat bé a camp contrari i s’ha atipat a recuperar pilotes, davant un filial que es tancava a la seva pròpia àrea. Als quadribarrats els ha continuat faltant arribada, però els canvis han revifat l’equip. Argilaga ha buscat porteria sense encert en la rematada (66’) i en un altre xut, així com Domènech. Yassin també ha debutat amb el primer equip amb bons minuts.

A la recta final, el Sant Andreu ha escurçat la diferència i ha posat els locals contra les cordes. Domènech ha filtrat una passada a Argilaga i la centrada del lateral ha acabat en gol amb un xut potent d’Èric López (82’). Els andreuencs han insistit i han fregat l’empat, però el pal ha repel·lit un xut d’Aparicio des de fora l’àrea en temps afegit (92’).

Finalment, el Sant Andreu ha encaixat la primera derrota de la temporada. Els quadribarrats afrontaran dimecres la visita al Lleida Esportiu corresponent a la primera eliminatòria de la Copa RFEF, i diumenge vinent rebran el CF Pobla de Mafumet al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Girona FC ‘B’ (2): Jona, Benítez, Monjonell, Palacios, Suleiman (Loïc, 83’), Àlex Sala, Gené (Méndez, 53’), Ortiz (Mateo, 73’), Dawda (Castro, 83’), Biel i Artero (Pau Víctor, 53’).

UE Sant Andreu (1): Ramos, Llamas, Aparicio, Vives (Yassin, 71’), Argilaga, Gimeno, Lawson (Albertito, 71’), Morer (Domènech, 46’), Carreón (Aritz, 83’), Mulero (Èric López, 59’) i Fassani.

Gols: 1-0 Monjonell (19’), 2-0 Suleiman (39’), 2-1 Èric López (83’).

Àrbitre: Sr. Pujol Prat (del. Osona), ha amonestat Dawda i Jona pels locals i Fassani i Lawson pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Tercera RFEF, disputat al Municipal de Riudarenes.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS