Repte exigent pel primer partit de lliga del Juvenil A

S’ha acabat l’espera. El Juvenil A del Sant Andreu torna a disputar partits de la Divisió d’Honor tres anys després. I ho fa rebent al Narcís Sala un rival d’entitat: el Real Zaragoza (18.00h).

L’equip d’Iván Díaz-Cano afronta un exigent inici de temporada davant el subcampió de la temporada passada, només superat pel FC Barcelona. Tot i això, el Sant Andreu afronta el primer partit del nou curs amb una plantilla renovada i adequada per competir tots els partits a la màxima categoria del futbol base.

Fins a 16 cares noves han reforçat la plantilla i davant l’equip aragonès es buscaran els tres primers punts de la temporada al Narcís Sala, que s’ha de convertir en un fortí per a aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada. De moment, a la pretemporada s’han guanyat els dos duels que s’han disputat.

L’entrada al Narcís Sala és lliure. Vine i anima al Juvenil A!

Fotografia: Els jugadors del Sant Andreu en un partit de pretemporada – Futbolcatalunya.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS