Sant Andreu – Lleida Esportiu: l’envit de remuntar al Narcís Sala

El Sant Andreu rep el Lleida Esportiu demà a les 20:00h al Narcís Sala en la tornada de la primera eliminatòria de la Copa RFEF. Els socis tenen un descompte en el preu de les entrades.

Quadribarrats i blaus afronten la tornada de l’eliminatòria autonòmica de la Copa RFEF al Narcís Sala després del 3 a 1 a l’anada al Camp d’Esports. El Sant Andreu buscarà la remuntada davant un Lleida Esportiu que començarà amb un avantatge de dos gols.

No hi ha valor doble del gol andreuenc a Lleida, fet que implica que una diferència de dos gols favorable als andreuencs suposaria que l’eliminatòria es decidís en una pròrroga o una posterior tanda de penals. L’envit del conjunt quadribarrat és doble: completar un gran partit contra un rival de categoria superior i capgirar l’eliminatòria.

Almazán no podrà comptar amb Franco, Marc Garcia ni Recine per lesió, Noguera per molèsties físiques ni amb Priore per motius personals. El juvenils Guillem Trilla i Mario Hervías completen la convocatòria.

CLUB LLEIDA ESPORTIU – UE SANT ANDREU

Competició: tornada de l’eliminatòria autonòmica de la Copa RFEF
Horari: dimecres 22 de setembre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Rubén Mancera Antón (del. Maresme), assistit per Xavier Delgado Mesa (Granollers) i David Caro Gallardo (Maresme)
Seguiment: @uesantandreu, SantAndreuRàdio.com i Ràdio Trinijove (91.6)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS