Juvenil A: tornar al camí de la victòria

El Juvenil A del Sant Andreu rep aquest dissabte a les 13.15h al CD Atlético Baleares al Narcís Sala en la tercera jornada de la Divisió d’Honor Juvenil.

Després de la cruel derrota al camp de la UD Montecarlo, on l’equip quadribarrat va caure a l’últim minut, el Sant Andreu s’enfrontarà a l’Atlético Baleares amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres en una lliga tant exigent. Les sensacions de l’equip són bones, ja que està competint contra equips d’entitat en el seu retorn a la màxima categoria del futbol base.

L’entrenador del conjunt andreuenc, Iván Díaz-Cano, ja va assegurar en una entrevista prèvia a l’inici de temporada que els partits al Narcís Sala serien claus per aconseguir l’objectiu, i que és a casa on l’equip s’ha de fer fort.

L’Atlético Baleares arriba al duel necessitat de punts, ja que tan sols n’ha sumat un en les dues primeres jornades.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS