El Sant Andreu ha empatat contra el Manresa en el debut a la lliga al Narcís Sala. Fassani ha avançat els quadribarrats a la primera part, però Javi López ha igualat el partit a la segona.

Els quadribarrats tenien un debut exigent al Narcís Sala, contra un Manresa reforçat i que ha demostrat una gran forma física en aquest inici de temporada. Els bagencs han tingut una primera oportunitat, de Noah, però el seu xut ha anat al pal. L’equip visitant ha fet una pressió molt alta i ha ofegat la sortida del Sant Andreu, que tenia problemes per controlar la pilota.

Tanmateix, els andreuencs no han cedit més ocasions després d’aquest primer ensurt. La primera part ha estat igualada i intensa, amb alguns moments de tensió. El Sant Andreu ha esperat, pacient, que arribés la seva oportunitat. Just abans del descans, Fassani s’ha estrenat amb un gran gol. El davanter andreuenc ha rebut la pilota a l’interior de l’àrea, s’ha regirat i ha batut el porter amb un tir creuat.

El Manresa, però, no ha patit el cop i ha sortit a la segona part amb la mateixa intensitat. Javi López ha desbrossat el camí del gol, rematant una centrada al segon pal i establint les taules ben aviat (59’). Els manresans han estat més dominadors durant la segona part, i el Sant Andreu s’ha defensat i gairebé no ha concedit oportunitats.

La nota negativa, però, ha estat la falta d’arribada, tot i que s’ha reclamat un penal d’Amantini sobre Fassani. Per la seva banda, els bagencs han vist com se’ls anul·laven tres gols durant el partit, un per falta i dos per fora de joc.

Al final, repartiment de punts en el primer partit de lliga. El Sant Andreu visitarà el Girona ‘B’ diumenge vinent a les 12:30h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Ramos, Aparicio (Llamas, 80’), Vives, Noguera, Argilaga, Gimeno, Lawson (Iker Garcia, 92′), Carreón, Morer (Domènech, 68’), Mulero (Èric López, 68’) i Fassani.

CE Manresa (1): Pulido, Amantini, Putxi, Àlex Sànchez (Nil Garrido, 46’), Pau Darbra (Aleix Díaz, 64’), Noah (Biel Rodríguez, 80’), Juli Serrano (Marc Martínez, 80’), Àlex Iglesias (Cuello, 69’), Uri Pérez, Javi López i Moha.

Gols: 1-0 Fassani (44’), 1-1 Javi López (59’).

Àrbitre: Sr. Serrat Susi (del. Terres de l’Ebre), ha amonestat Morer i Mulero pels locals i Àlex Sànchez, Javi López i Putxi pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Tercera RFEF, disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS