Victòria de prestigi per començar la temporada (1-0)

El Juvenil A del Sant Andreu inicia el retorn a la Divisió d’Honor de la millor manera. L’equip quadribarrat va aconseguir superar per la mínima al Real Zaragoza al Narcís Sala i suma els primers tres punts de la temporada.

Des del xiulet inicial, el Sant Andreu va plantar cara a un dels equips més potents de la categoria. El conjunt d’Iván Díaz-Cano es va mostrar molt sòlid en tot moment i no va deixar crear perill als aragonesos.

Al minut 25, el Sant Andreu es va avançar al marcador amb un gol de Martí Alonso, que va aprofitar una falta lateral per enviar la pilota al fons de la xarxa.

A partir d’aquí, l’equip quadribarrat es va fer fort a la rereguarda i només va patir quan al minut 2 de la represa el porter Héctor es va haver d’estirar per salvar l’empat a un. Poc després, Real Zaragoza es va quedar amb un home menys i això va donar aire al Sant Andreu, que tot i tenir ocasions per fer el segon, va acabar segellant el triomf i sumant tres punts molt valuosos al Narcís Sala.

Fotografia: Flash Bdn

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS