Debut amb victòria (0-4)

El Sant Andreu va debutar ahir a la lliga amb una victòria contundent contra el CCD Turó Peira.

El Sant Andreu va conquerir el camp del Turó de la Peira amb un partit gairebé perfecte. Va dominar al seu rival en tot moment i en totes les facetes del joc. Es va mostrar sòlid en defensa (els guants d’Elia no van contactar amb la pilota fins ben entrat el segon temps), solvent en l’atac posicional i efectiu en pilota aturada.

Ben aviat el Sant Andreu va mostrar i demostrar la seva ferma decisió de sortir a guanyar els tres punts en joc. Va arraconar les verd-i-blanques a la seva àrea i les ocasions van començar a sovintejar. Per contra, el Turó de la Peira molt esporàdicament passava del centre del camp.

Així, Tam avançava en el marcador a les quadribarrades al minut 9 rematant un excel·lent servei de cantonada servit per Cris. Lluny de relaxar-se el Sant Andreu va buscar amb insistència el segon gol, però aquest no va arribar fins a les acaballes del primer temps mercès a la bona feina de portera i centrals rivals que van estar molt encertades per malmetre les freqüents ocasions de les andreuenques. Així no va ser fins al minut 44 quan Noelia aconseguia el 0-2 a la sortida d’un altre servei de cantonada. El partit, doncs, arribava a la mitja part amb l’anhelat gol de la tranquil·litat.

El segon temps va tenir un guió molt semblant al precedent: domini aclaparador del Sant Andreu des del primer al darrer minut. Abans d’arribar el primer quart d’hora d’aquest segon temps, les quadribarrades arrodonien el resultat amb 2 gols més: Alba –de cap- al minut 53 culminant una excel·lent jugada de tota la davantera i Judith Torras al 59, en engaltar un excel·lent xut a la frontal.

Res va canviar des de llavors fins al xiulet final, ja que les forces van començar a minvar i el ritme va anar decreixent progressivament. La propera jornada el Sant Andreu rebrà a la Barceloneta, un dels equips que està fet per ocupar les posicions capdavanteres del grup.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

CCD Turó Peira (0): Sandra Maguillo, Soraya Torres, Lorena Pelarda, Ana Monferrer, Elisabeth Navarro, Eider Ausejo, Andrea Picazo, Rocio Tejada, Sheila Castillo, Alicia Sánchez i Naiara Martínez.

UE Sant Andreu (4): Elia Ramírez, Laura Rovira, Ana Vargas, Irene Montolio, Tamara Rasero, Cristina Triay, Julieta Lucas, Maria Vidal, Alba Morales, Judith Torras i Noelia López.

Gols: 0-1 Tamara Rasero (9′), 0-2 Noelia López (44′), 0-3 Alba Morales (53′), 0-4 Judith Torras (59′).

Àrbitre: Sr. Garcia Pérez (del. Barcelona).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Segona Catalana (Grup IV), disputat al Municipal del Turó de la Peira.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS