Derrota dura al Narcís Sala (1-4)

El Juvenil A del Sant Andreu va caure golejat al Narcís Sala davant el CE Sabadell, i continua inmers en una mala ratxa de resultats.

El conjunt arlequinat va sortir a dominar el partit amb la pilota però el Sant Andreu estava ben plantat en defensa, evitant així aproximacions clares del Sabadell. Tot i així, dos errors en atacs visitants van propiciar els dos primers gols del partit, obra de Xavier Moreno (28′) i Adrià González (42′).

Amb el 0-2 en contra, l’equip d’Iván D´íaz-Cano va bolcar-se a l’atac per escurçar distàncies, i tot i que va tenir fins a tres ocasions clares per fer-ho, altra vegada Xavier Moreno va veure porteria (67′) en un contraatac. Situació molt similar la del quart gol, on es va cometre un penal que Ballero va transformar (70′).

Amb tots els canvis realitzats, una lesió va obligar al Sant Andreu a jugar amb 10 els darrers minuts de partit, on Miguel Pérez (89′) va aconseguir fer l’únic gol dels quadribarrats des dels onze metres.

La propera jornada el Sant Andreu visita el camp del Nàstic de Tarragona, on buscarà la segona victòria de la temporada.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (1): Arnau Torras, David Nogales (Pau Yañez, 67′), Roger Serral, Daniel Lucea, Guillem Trilla, Alseny Barrie, Nabil Harbi (Iker García, 46′), Iker Batista (Èric Hernández, 67′), Roger Valenzuela (Miguel Pérez, 46′), Marcos Morales (Hugo Puertas, 67′), Josep Lluís Díaz.

CE Sabadell (4): Martí Gilboy, Josep Roma (Albert Ruiz, 72′), Iván Tebas, Jose Luís Català, Oriol Tenorio, Hugo García, Erik Beattie (Luque, 64′), Alessandro Ballero, Adrià González (Gerard Treceño, 78′), Roger Casas (Diego, Moral, 64′), Xavier Moreno (Adrià Peña, 72′).

Gols: 0-1 Xavier Moreno (28′). 0-2 Adrià González (42′). 0-3 Xavier Moreno (67′). 0-4 Ballero (70′). 1-4 Miguel Pérez (89′).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas. Va amonestar Miguel Pérez pels locals i Martí Gilboy pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 7 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS