Derrota per la mínima contra la Barceloneta (0-1)

El Sant Andreu va perdre contra el CF Barceloneta al Municipal AISS. Un gol de les visitants a la mitja hora de partit va decantar la balança.

Les quadribarrades van encaixar la primera derrota de la temporada de manera desafortunada. El Barceloneta va avançar-se amb un gol d’Erika Van Veen, que va xutar i la pilota va rebotar en una defensora, despistant Èlia (31′). El Sant Andreu no va sentir-se còmode en cap moment i no va poder imposar el seu pla de partit.

El conjunt mariner va assetjar l’àrea local des de l’inici i va tenir diverses oportunitats, però les quadribarrades van resistir. El gol encaixat, tanmateix, va fer que anessin a remolc la resta del partit. La diana visitant va ser irrecuperable pel Sant Andreu, que no va poder empatar a la segona part.

El cap de setmana vinent el Sant Andreu descansarà, atès que el grup és imparell.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Èlia Ramírez, Laura Rovira, Ana Varas, Irene Montolio, Judith Torras, Cristina Triay, Julieta Lucas, Tamara Rasero, Maria Vidal, Alba Morales i Noélia López. També van jugar Sarai Rubio, Judith Longares i Meri Felouzat.

CF Barceloneta (1): Lucía Muñoz, Julià Pallejà, Larissa Ramos, Erika Van Veen, Maria Lavaggi, Núria Pallejà, Chloe Saura, Laia Martínez, Mónica Mayorgas, Lorena Lara i Marieliza Pont.

Gol: 0-1 Erika Van Veen (31′).

Àrbitre: Sr. Houms Acdi (del. Barcelona), ha amonestat Ana Varas per les locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Segona Catalana (Grup IV), disputat al Municipal AISS.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS