El Sant Andreu afina (3-0)

El Sant Andreu ha aconseguit la tercera victòria consecutiva, també al Narcís Sala, en un gran partit contra la Guineueta. Pau Morer, Albertito i Fassani han estat els golejadors i han plasmat el domini quadribarrat al marcador.

Els quadribarrats han demostrat la seva superioritat des del començament, amb diverses oportunitats de gol durant la primera part i un joc d’atac constant. La Guineueta ha tingut una primera oportunitat en una ocasió que ha refusat Ramos, però pràcticament no ha trepitjat camp contrari. El Sant Andreu, en canvi, ha fregat el gol, especialment Albertito.

Yan Carlos ha estat el millor futbolista visitant, amb aturades a tirs d’Èric López (8’), Albertito (11’ i 18’) i Fassani (45’). Els andreuencs, avui dirigits per Juanje Rodríguez, han tingut continuïtat en fase ofensiva. Darrere, Recine i Aparicio han format una parella sòlida. El gol, tanmateix, no ha arribat durant els primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, el Sant Andreu ha posat la cinquena marxa i ha obert la llauna gràcies a una gran jugada de Pau Morer, que ha regatejat dins l’àrea i ha batut Yan amb un xut col·locat (55’). Els quadribarrats han aprofitat l’empenta del Narcís Sala i la sortida de la Guineueta a pressionar a camp contrari per a sorprendre amb el segon gol, obra d’Albertito. El migcampista ha rematat una centrada de Llamas per a culminar una gran jugada col·lectiva (62’).

Amb l’avantatge de dos gols, el domini andreuenc ha augmentat. La Guineueta no ha pogut acostar-se a Miguel Ramos, i Yan ha evitat el tercer en un xut d’Argilaga des de fora l’àrea (72’). A la recta final, el travesser ha evitat el tercer gol andreuenc en un xut de falta d’Aparicio (86’) i a la jugada següent Mulero ha estavellat un tir al pal i Fassani, atent, ha recollit l’esfèrica i ha anotat el tercer (87’).

El Sant Andreu es consolida a la zona alta de la classificació amb aquest triomf. La setmana vinent, els quadribarrats visitaran l’EC Granollers diumenge a les 12:30h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Ramos, Llamas, Aparicio, Recine, Argilaga, Gimeno, Albertito (Mulero, 84’), Carreón, Èric López (Domènech, 70’), Morer i Fassani.

EE Guineueta CF (0): Yan, Ayllón, Pepe (Omar, 76’), Fran, Aldana, Obispo (Godbless, 68’), Ferran (Marc Jiménez, 68’), Óscar Muñoz, Casta, Padilla (Abde, 55’) i Carmona.

Gols: 1-0 Morer (55’), 2-0 Albertito (62’), 3-0 Fassani (88’).

Àrbitre: Sr. Espallargas Casellas (del. Barcelona), ha amonestat Albertito pels locals i Marc Jiménez i Fran pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE JUANJE RODRÍGUEZ

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS