Femení: plantilla del Sant Andreu 2021/2022

L’equip de futbol 11 amateur del Sant Andreu compta amb nou renovacions i deu altes respecte de la temporada passada.

El Sant Andreu debuta a la lliga aquest cap de setmana al camp del Turó de la Peira. L’equip enguany estarà dirigit per Toni Polidano, que procedeix del Sant Cugat FC i té deu cares noves respecte de la temporada passada.

Les nou jugadores que han renovat són la portera Elia Ramírez; les defenses Laura Rovira, Marina Medié i María Vidal; les migcampistes Julieta Lucas, Ana Varas i Judit Longares; i les davanteres Cristina Triay i Meritxell Felouzat.

Les deu altes són les defenses Irene Montolio (Cerdanyola), Noelia López (sense equip) i Sarai Rubio (Levante Las Planas); les migcampistes Laura Malaguilla (sense equip), Ciara (Cork City) i Eimer (Cork City); i les davanteres Tamara Rasero (L’Hospitalet), Alba Morales (sense equip), Judith Torras (Cerdanyola) i Nerea (sense equip).

Podeu seguir el compte d’Instagram de l’equip femení 11, autogestionat per les futbolistes quadribarrades.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS