Juvenil A: Empat al Nou Sardenya (0-0)

El Juvenil A del Sant Andreu no va passar de l’empat a zero en el derbi davant l’Europa i torna a puntuar quatre duels després.

El duel entre escapolats i quadribarrats ha començat amb la intensitat pròpia d’un derbi. L’equip local ha dominat als instants inicials, amb dues ocasions clares per avançar-se al marcador. A partir de la mitja hora, però, l’equip d’Iván Díaz-Cano s’ha estirat i ha gaudit de clares oportunitats per obrir la llauna.

A la represa, el Sant Andreu ha fet una passa endavant i han arribat amb perill, però li ha faltat punteria per batre a Iker, porter europeista. El ritme ha anat baixant a poc a poc i l’equip d’Iván Díaz-Cano només ha concedit amb un parell d’errades defensives que entre Hurtado i la defensa han neutralitzat.

D’aquesta manera, el conjunt quadribarrat suma un punt que no li serveix per abandonar la zona baixa de la classificació. El Sant Andreu intentarà tornar a sumar de tres en tres dissabte vinent a les 17.30h, quan rebrà al CE Sabadell al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

CE Europa (0): Iker, David, Sergi Gómez (Max, 74′), Arnau, Ian, Borràs, Uspi, Barquero, Wito (Maldonado, 46′), Ali (Porta, 74′) i Anguita (Samsó, 59′).

UE Sant Andreu (0): Hurtado, Nogales, Serral, Yassin (Lucea, 46′), Trilla, Alseny, Miguel, Iker (Batista, 74′), Puertas (Valenzuela, 65′), Morales (Yáñez (74′) i Pochito (Valencia, 83′).

Àrbitre: Salvador Morros. Ha amonestat Arnau pels locals i Yassin i Serral pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Nou Sardenya.

Fotografia: CE Europa – Fran Capell

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS