Maleïts minuts finals (1-3)

El Juvenil A del Sant Andreu va perdre davant el CD San Francisco en un partit on, de nou, els tres punts es van escapar als minuts finals. L’equip d’Iván Díaz-Cano s’havia avançat al marcador, però el conjunt balear va remuntar el partit.

L’equip quadribarrat va sortir ben plantat al Narcís Sala i la igualtat regnava sobre la gespa. Ja a la segona meitat, Pau Yañez va avançar al Sant Andreu culminant una bona jugada.

Tot i el domini del Sant Andreu, una errada defensiva va propiciar l’empat a un del San Francisco (73′), i sis minuts després, l’equip visitant va fer el segon en una segona jugada procedent d’un córner.

Als minuts finals, i amb l’equip d’Iván Díaz-Cano bolcat a l’atac, es va tenir una clara oportunitat per tornar a igualar el marcador, però finalment va ser el San Francisco, ja al temps de descompte, qui va anotar i sentenciar el partit.

El pròxim partit del Sant Andreu serà dissabte vinent a partir de les 17.30h al camp de l’Europa.

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu (1): Héctor Hurtado, David Nogales (Pau Mata, 86′), Roger Serral, Daniel Lucea, Guillem Trilla, Alseny Barrie, Miguel Pérez (Marcos Morales, 73′), Pau Yañez, Roger Valenzuela (Hugo Puertas, 46′), Iker García (Nico Falcó, 73′) i Josep Lluís Díaz (Joao Valencia, 80′).

CD San Francisco (3): Marc, Yuzu, Jiménez (Custodio, 46′), Gysel, Eric, Gómez, Charles (Ortiz, 58′), José (Navarro, 46′), Llabres (Pedro, 58′), Juan Pablo i Diego (Salas, 69′).

Gols: 1-0 Pau Yañez (65′). 1-1 Javier Ortiz (73′). 1-2 Eric (79). 1-3 Salas (89′).

Àrbitre: Edwar Gonzales Moreno (català). Ha amonestat a Alseny Barrie i Héctor Hurtado pels locals i a Gysels pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Fotografia d’arxiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS