Partit de commemoració dels 50 anys del Narcís Sala

La UE Sant Andreu i el Grup de Recerca de la Història de la UE Sant Andreu han reprès l’organització del partit de commemoració dels cinquanta anys del Narcís Sala, que va haver-se d’ajornar a causa de la pandèmia.

El 19 de març del 2020, el Narcís Sala va complir cinquanta anys. El dia 15, era previst un partit de commemoració que va haver-se de suspendre a causa de la pandèmia i el confinament. La nova data per a aquest partit serà el dissabte 13 de novembre a les 11:00h.

El Club obrirà tot l’estadi i l’entrada serà lliure. S’enfrontaran, en dues parts de trenta minuts, els veterans del Sant Andreu contra els veterans del RCD Espanyol. Només podran disputar el partit ex-futbolistes que hagin rebut les dues dosis del vaccí contra la covid-19.

La UE Sant Andreu i el Grup de Recerca de la Història de la UE Sant Andreu fa dies que treballen conjuntament tots els detalls d’aquesta jornada de futbol i de celebració de mig segle de futbol a l’estadi Narcís Sala. Esperem que sigui una gran jornada de futbol i us animem a assistir al partit.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS