Primera sessió de tecnificació de JP SPORTS amb la col·laboració de la UE Sant Andreu

El Sant Andreu, juntament amb JP SPORTS, organitza la primera sessió de tecnificació aquest pròxim 10 d’octubre, on es treballaran diversos aspectes del joc per tal que els jugadors puguin aprendre, millorar i créixer en mans d’entrenadors de màxim nivell del futbol base. La primera sessió d’aquest diumenge, totalment gratuïta, se celebrarà de 18.30h a 20.00h al Municipal AISS.

En aquestes sessions, impulsades per JP SPORTS, s’hi podran inscriure tots aquells nens i nenes nascuts entre el 2009 i el 2015, es treballaran diversos aspectes del futbol i també de prevenció de lesions.

Aquest diumenge, al Municipal AISS, tindrà lloc la primera sessió de tecnificació on es podrà assistir de forma gratuïta. Cada cap de setmana es realitzaran més sessions, on els jugadors del futbol base de la UE Sant Andreu tindran descompte.

Tots els jugadors que assisteixin a la tecnificació rebran un val de descompte per la botiga ‘Futbolemotion’. A més, en finalitzar cada sessió hi haurà sortejos amb diversos premis, com samarretes de futbol o vals per futures sessions de tecnificació.

Per a fer la inscripció, cal enviar un mail a jpsportsbcn@gmail.com.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS