Segon triomf al Narcís Sala (1-0)

El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala. Els quadribarrats han vençut la FE Grama amb un gol de penal de Fassani a la primera part en un partit en què han tingut el domini i les oportunitats més clares de gol.

El conjunt quadribarrat ha disputat una gran primera part, amb domini i arribades a l’àrea de la FE Grama. Guiseris ha salvat un xut des de dins l’àrea d’Albertito (12’) i ha impedit una rematada còmoda de Pau Morer (17’) en les primeres oportunitats del Sant Andreu. L’equip de David Almazán ha tingut una bona circulació de pilota i ha controlat els atacs visitants.

Les internades de Llamas han estat un maldecap per la defensa colomenca. En una cursa del capità andreuenc, Gimeno li ha fet una passada llarga que Llamas ha controlat, anticipant-se al defensor, que ha comès penal. Fassani ha estat l’encarregat de transformar-lo i avançat els quadribarrats (36’). Abans del descans, Guiseris ha refusat un xut de Llamas en una nova incursió a l’àrea (38’).

A la represa, el Sant Andreu ha mantingut el nivell defensiu i ha impedit que la FE Grama s’acostés a l’àrea de Ramos. Una centrada-xut de Peris ha estat pràcticament l’únic bagatge ofensiu del conjunt visitant, mentre que Albertito ha assajat el tir des de fora l’àrea, sense encert (58’).  La segona part ha transcorregut sense ensurts, amb el Sant Andreu mantenint el to físic i el domini de l’encontre.

Quan faltaven deu minuts, els andreuencs han reclamat dos penals. Primer, per unes mans que han tallat una centrada de Fassani, i a la jugada següent per una caiguda de Morer dins l’àrea. L’àrbitre, però, no ha considerat punibles cap de les dues accions. Finalment, el Sant Andreu ha lligat el segon triomf consecutiu al Narcís Sala.

Els quadribarrats visitaran el FC Ascó dissabte vinent a les 17:00h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Ramos, Llamas, Aparicio, Noguera, Argilaga (Marc Garcia, 81’), Gimeno, Lawson (Èric López, 63’), Albertito, Carreón (Domènech, 81’), Morer (Recine, 89′) i Fassani.

FE Grama (0): Guiseris, Rubi, Cabezola, Alan (Víctor Díaz, 77’), Molins (Adrien, 28’), Àngel (Montalbán, 67’), Peris, Recort (Aleix Díaz, 77’), Guillem, Pantoja (Hicham, 77’) i Arkong.

Gol: 1-0 Fassani p. (36’).

Àrbitre: Fernández Quintero (del. Barcelona), ha amonestat Lawson i Carreón pels locals i Cabezola, Alan, Pantoja, Peris i Guillem pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha commemorat el 150è aniversari del naixement d’Ignasi Iglésias.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS