Últims partits del Femení 11 abans de començar la lliga

El Sant Andreu acaba la pretemporada amb un empat i dues derrotes abans de l’inici de la lliga. Anteriorment, havia aconseguit dues victòries en els dos primers partits.

OAR Vic 4-1 Sant Andreu

Primera derrota de les quadribarrades que van ser superades per un OAR Vic molt més rodat. El partit va començar amb transicions ràpides i les vigatanes van avançar-se al minut 4, fruit d’una recuperació al mig del camp i una passada en profunditat. Alba aconseguia l’empat culminant una gran passada l’espai de Cris (25′). Les andreuenques ja havien avisat minuts abans amb les mateixes protagonistes. Abans del descans, l’OAR Vic va anotar dos gols més. Un a la sortida d’un córner, i l’altre en un tir lliure magistralment llançat.

La segona part va ser menys fluida, els nombrosos canvis introduïts par ambdós entrenadors van tallar el ritme de joc, el cansament propi de la pretemporada va fer-se notar i les alternatives a una àrea i l’altra van ser escasses. Tamara i Meri -en dues ocasions- van fregar el gol per a les quadribarrades, però van ser les osonenques qui, després d’un xut llunyà, arrodonien el resultat.

Sant Andreu 0-0 UD Cirera

Empat sense gols en el quart test de la pretemporada de les quadribarrades.
Un temps per cada equip i la manca de grans oportunitats de gol van caracteritzar el partit.

Les mataronines van començar el matx amb la convicció d’aconseguir el domini de la pilota i ho van aconseguir, però aquest domini va ser més virtual que real atès que molt poc van concedir defensivament les andreuenques, mercès a la seva bona disposició tàctica. Així doncs, primer temps amb poca història i que va servir a les locals per seguir ajustant els automatismes defensius a l’hora que van intentar amenaçar amb contracops veloços.

Al segon temps les quadribarrades van fer un salt endavant i van dominar territorialment força fases d’aquest període però amb mancança de contundència a l’àrea rival. Fruit d’això no van poder anotar cap gol. El Cirera, per la seva part, va respondre endurint el joc i, fins i tot, la Marina va haver de ser hospitalitzada per fractura al nas.

Tot i això, les oportunitats més clares van ser de les mataronines que van estavellar un xut al travesser i que van ser incapaces de resoldre un u contra u amb Elia. I és que la portera andreuenca va ser de les més destacades del seu equip. El Sant Andreu va mostrar-se més sòlid en aquest quart amistós.

Sant Andreu 1-3 UE Sants

Derrota sense pal·liatius de les quadribarrades davant un Sants superior en gairebé tots els aspectes del joc. El Sant Andreu no es va mostrar igual de contundent a ambdues àrees que les seves rivals i això ho va pagar car.

Abans de complir-se un quart d’hora de partit, les visitants ja s’havien avançat al marcador en aprofitar-se d’un mal refús en àrea pròpia. El gol no va caure gens bé entre les locals que van tenir força problemes per combinar i progressar ofensivament. El Sants es va aprofitar d’això per assolir el segon gol a la sortida d’un servei de cantonada a on les andreuenques van encadenar errors i manca de contundència fins veure la pilota dins la porteria d’Elia per segon cop.

Però aquest cop, les locals sí que van reaccionar i van fer diverses aproximacions a la porteria del Sants amb cert perill. Fruit d’això, a les acaballes del primer temps, Laura trobava la xarxa visitant rematant impecablement un servei de cantonada de Torras. Per tant, s’arribava a la mitja part amb millors sensacions que s’havien tingut durant la major part del primer temps.

A la represa, el Sant Andreu va sortir molt més agressiu en la pressió alta, cosa que va permetre robar pilotes a prop de la porteria visitant i va possibilitar que es generessin força ocasions de gol com per empatar, sinó remuntar el marcador. Però l’encert de la portera i defenses del Sants afegit a la manca de punteria de les quadribarrades van ser claus perquè aquest fet no esdevingués: Meri i Judit van fregar el gol en diverses ocasions. Tot i això, va ser el Sants qui va tenir el premi del gol, engaltant -una de les seves migcampistes- un extraordinari xut llunyà que va superar Elia per dalt. El Sant Andreu va seguir pressionant amb intensitat i robant a prop de la porteria rival fins al final del matx però sense encert de cara al gol.

Amb aquest partit es donava per finalitzada la pretemporada, que ha mostrat un Sant Andreu en fase de construcció, que ha tingut bones sensacions en força fases dels diferents partits, però que en altres ens ha ofert una altra cara menys positiva. Cal destacar la solidesa defensiva que s’ha mostrat en la majoria dels partits (amb tres porteries a zero), però també caldrà millorar l’encert golejador si es vol rendir amb garanties durant la temporada.

Fotografies: Angy – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS