Victòria convincent a Ascó (0-3)

El Sant Andreu s’ha imposat amb comoditat a l’Ascó en un bon partit dels quadribarrats. Argilaga ha provocat el primer gol, en pròpia porteria, i Fassani ha ampliat l’avantatge. Els locals s’han quedat amb deu per l’expulsió de Benito, i Priore ha arrodonit la golejada a l’últim minut.

Els quadribarrats han jugat una primera part plàcida a Ascó i han encarrilat el partit amb dos gols en els primers vint minuts. Verdejo ha refusat la primera rematada de Fassani (9’), però no ha pogut fer res davant un xut d’Argilaga que ha rebotat sobre Maxi i s’ha desviat cap a l’interior de la porteria (11’). Els asconencs no han pogut reaccionar i Fassani ha castigat la feblesa defensiva de l’Ascó. El davanter uruguaià ha caçat un mal refús dins l’àrea per a anotar el seu quart gol (19’).

Argilaga ha fregat el tercer en un tir de falta (22’), i aleshores l’Ascó s’ha llevat la son de les orelles i s’ha acostat amb perill a la porteria de Miguel Ramos. Aparicio, providencial, ha tret sota pals un xut de Cáliz que havia superat el porter andreuenc (26’), i un tir de Llop ha sortit fregant el pal (31’). Abans del descans, l’àrbitre ha expulsat Pol Benito per doble groga (34’) en interpretar que s’havia llançat dins l’àrea. Gimeno, amb dos xuts desviats, ha tancat el balanç ofensiu dels andreuencs.

A la represa, el Sant Andreu ha gestionat l’avantatge en el marcador i la superioritat numèrica amb intel·ligència, sense cedir oportunitats a l’Ascó. Albertito, en un parell de rematades, ha estat a punt d’anotar el tercer, així com Argilaga i Morer. El tercer gol ha arribat pràcticament a l’última jugada del partit, en una centrada rasa de Lawson que Priore ha rematat a boca de gol (93’). El davanter andreuenc s’ha emocionat i ha dedicat el mort a la seva mare, mentre l’equip feia pinya amb ell.

El triomf ha estat la primera victòria del Sant Andreu fora de casa aquesta temporada i la segona consecutiva. Els quadribarrats rebran la Guineueta diumenge vinent a les 18:00h al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

FC Ascó (0): Verdejo, Roda, Genís, Ferran (Samper, 57′), Blanch (Perelló, 46′), Adrià (Marcel, 76′), Pol Benito, Rafa Llop, Maxi, Miravent (Gilabert, 68′) i Cáliz.

UE Sant Andreu (3): Ramos, Llamas, Aparicio, Noguera, Argilaga, Gimeno, Carreón, Albertito (Domènech, 76’), Èric López (Lawson, 63’), Morer (Mulero, 87’) i Fassani (Priore, 87’)

Gols: 0-1 Maxi p.p. (11’), 0-2 Fassani (19’), 0-3 Priore (93’).

Àrbitre: Sr. González Gibert (del. Penedès-Garraf), ha amonestat Miravent i Llop pels locals i Llamas Morer pels visitants. Ha expulsat Pol Benito per doble groga (21′ i 35′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Tercera RFEF, disputat al Municipal d’Ascó.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS