Victòria del Sant Andreu contra un rival directe (1-2)

Triomf important de les quadribarrades a un dels camps més complicats. El Sant Andreu va saber patir per endur-se tres importantíssims punts davant d’un rival directe.

Les andreuenques van tornar a sortir a totes des del xiulet inicial, arribant amb perill a l’àrea rival força sovint durant la primera mitja hora del partit. Fruit d’això, Cris Triay assolia el 0-1 en transformar un clar penal (12′) Era un just premi a la bona sortida del Sant Andreu.

No obstant això, a mesura que avançava la primera part –conseqüència del moviment de banqueta de l’equip local- les forces tendien a igualar-se fins al punt de veure molt compromesa l’avantatge en els minuts finals del primer temps. La UD Parc va gaudir d’aproximacions perilloses a l’àrea ben defensada per Elia.

A la represa la tònica dels darrers minuts de la primera no va canviar gaire: les locals van sotmetre territorialment a les quadribarrades, que van saber patir i van mostrar solidesa defensiva. Tanmateix, el Parc va aconseguir empatar quan Ogden va convertir en gol un mal refús de la defensa quadribarrada (61′).

En aquesta fase del partit el Parc va aproximar-se força vegades a l’àrea del Sant Andreu que, mercès la seguretat d’Elia i del seu bloc defensiu, va evitar de tornar a encaixar, apostant pel contraatac. El pla va sortir bé i Noèlia López, a deu minuts pel final, rematava de cap una excel·lent centrada de Cris Triay en un contracop fulminant.

Els darrers minuts, el Sant Andreu es va protegir i va consolidar una victòria de prestigi davant un rival directe en un dels camps més complicats de la categoria.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UD Parc (1): Jónsdóttir, Romme, Berschuck, Saura, Ogden, Lucía, Termeulen, Vázquez, Dalhmann, De Haan i Dingil.

UE Sant Andreu (2): Èlia Ramírez, Laura Rovira, Ana Varas, Judith Torras, Irene Montolio, Meritxell Felouzat, Cristina Triay, Marina Medie, Julieta Lucas, Alba Morales i Noèlia López. També van jugar Judit Longares, Maria Vidal i Laura Malaguilla.

Gols: 0-1 Cristina Triay p. (12′), 1-1 Ogden (61′), 1-2 Noèlia López (79′).

Àrbitre: Sr. Molina Martínez (del. Barcelona).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat al camp de futbol CEM Fort-Pienc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS