Adri Expósito reforça l’atac andreuenc

La UE Sant Andreu fitxa el davanter Adri Expósito, que prové de la UE Figueres.

Adri Expósito (Blanes, 1997) ha signat contracte amb la UE Sant Andreu fins al juny del 2022. El davanter blanenc reforça la línia d’atac quadribarrada. Expósito ha fet carrera al Lloret, on va debutar com a futbolista amateur, i va jugar al futbol base del mateix club, del Girona i del Blanes.

Es tracta d’un davanter que pot jugar també com a mitjapunta o segon punta que ha començat la temporada amb la UE Figueres, on va arribar-hi a l’estiu provinent del CF Lloret. La temporada passada, va ser el màxim golejador de Primera Catalana amb 21 gols en 17 partits.

“Estic molt content de començar aquesta aventura i voldria transmetre a l’afició que estic segur que serà un gran any. Voldria donar les gràcies al president, la junta i a Juan Pablo, que fa mesos que aposta per mi”, ha explicat Expósito.

Benvingut, Adri!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS