Cinc gols i cinquena victòria del Femení (5-0)

Un Sant Andreu intens i dominador va desfer-se del Nacional amb una exhibició ofensiva al Narcís Sala. Les quadribarrades encadenen cinc victòries consecutives.

Les andreuenques van sortir a mossegar les rivals des del xiulet inicial. Amb un ritme alt de circulació de pilota i amb força verticalitat, el Sant Andreu arribar sovint amb perill a l’àrea visitant, essent Cris, Meri i Noelia les jugadores més incisives.

El Sant Andreu va gaudir de diverses ocasions abans de l’assoliment del primer gol, destacant un xut al pal de Cris. El 1-0 arribava al minut 17: Meri amb un xut espectacular avançava a l’equip quadribarrat. Al 25, era Cris qui aconseguia el 2-0 amb un xut creuat i potent. I ja, a les acaballes del primer temps (minut 44), Alba aconseguia amb un espectacular toc d’esperó el 3-0 per rubricar uns primers 45 minuts ofensivament pletòrics per part del Sant Andreu.

A la represa el guió del matx no va canviar gens. El Sant Andreu va aclaparar el domini del joc i el control del partit un altre cop, fins al punt que Elia va restar inèdita durant tot el matx. Les aproximacions amb perill a l’àrea del Nacional van seguir succeint-se amb freqüència i Cris (una altra vegada al pal), Torras, Judit Longares, Alba i Vidal van tenir oportunitats per ampliar el marcador, però unes vegades l’encert de la portera i defenses rivals i, de l’altra, la manca d’encert de les atacants quadribarrades ho va impedir. No obstant això, Laura Malaguilla al minut 55 i Noelia al 63 arrodonien la golejada que permet retallar 3 punts respecte del líder, Barceloneta, que aquesta jornada descansava.

En definitiva, victòria solvent i brillant del Sant Andreu, que la setmana vinent descansa.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (5): Ramírez, Vargas, Torras, Montolio, Felouzat, Del Arco, Triay, Medie, Lucas, Morales i López. També van jugar Malaguilla, Vidal, Longares, Sarai, Ciara, Nerea i Olivia.

Nacional de Barcelona FC (0): Mnaouer, Argüelles, Cuesta, Jaritza, Cortines, González, Cabezuelo, Ariadna, Berenise, Elmaghrabi i Pita.

Gols: 1-0 Felouzat (17′), 2-0 Triay (25′), 3-0 Morales (44′), 4-0 Malaguilla (55′), 5-0 López (63′).

Àrbitre: Sra. Teruel Soler (del. Barcelona).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat a l’estadi Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS