Derrota per seguir creixent (0-2)

El Juvenil A del Sant Andreu va perdre per 0 a 2 davant el CF Damm amb dos gols de l’equip cerveser a la segona meitat. Els andreuencs, que van fer un bon partit, no van obtenir recompensa al seu partit.

La primera part del Sant Andreu va ser molt bona. L’equip d’Iván Díaz-Cano, molt intens i ben plantat sobre la gespa, va tenir tres clares ocasions a pilota aturada per obrir la llauna. La Damm, que també ho intentava, es topava amb una forta defensa quadribarrada, que va salvar sobre la línia de gol el que podria haver estat el 0-1.

A la represa, però, l’equip de Luis García va fer una passa endavant i Aliou va guanyar l’esquena de la defensa per fer el 0 a 1 (52′). Amb el Sant Andreu buscant l’empat, va arribar el segon per part de l’equip cerveser, culminant una bona transició (72′).

Tot i que la derrota no és bona, l’equip andreuenc va mostrar una bona imatge i la feina feta a la gespa és el camí a seguir per continuar puntuant i aconseguir els objectius de la temporada.

La propera jornada el Sant Andreu visitarà el camp del Cerdanyola.

Fotografia: UE Sant Andreu

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu: Héctor Hurtado, David Nogales, Roger Serral (Daniel Lucea, 88′), Èric Hernández, Guillem Trilla, Yassin (Iker Batista, 72′), Pochito (Pau Yañez, 63′), Alseny Barrie, Hugo Puertas (Marcos Morales, 63′), Iker García, Miguel Pérez (Osama Delail, 72′).

CF Damm: Nil Ruiz, Jon Lobo, Yeray Izquierdo, Oriol Vidal, Èric Vega, Adrià Garcia, Pol Ortega (Jan Coca, 69′), Pol Marín, Aliou Traoré (Adrià Capdevila, 64′), Daniel Cervera (Pol Fernández, 88′), Àlex Almansa (Martí Naranjo, 64′).

Gols: 0-1 Aliou Traore (52′). 2-0 Adrià Capdevila (72′).

Àrbitre: Èric Bureu. Va amonestar David Nogales, Iker García i Alseny Barrie pels locals i Yeray Izquierdo, Nil Ruiz, Adrià Capdevila i Jon Lobo pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS