El Sant Andreu, en ratxa (3-1)

Les quadribarrades van derrotar el Sants al Narcís Sala amb gols de Cris Triay, Alba Morales i Meritxell Felouzat i encadenen la tercera victòria consecutiva.

El Sant Andreu va assolir una gran victòria davant un dels més ferms aspirants al títol i al corresponent ascens de categoria. Les andreuenques se situen cinquenes amb 12 punts i es consoliden a la part alta de la classificació.

Des dels primers minuts el Sants va mostrar el perquè de la seva privilegiada situació a la taula classificatòria (segon lloc), en fer-se amo de la pilota per freqüentar l’àrea ben defensada per Elia. Mentrestant, les andreuenques tractaven de robar i sortir ràpidament per tal d’aprofitar els espais a l’esquena de la defensa rival.

Amb aquest guió, l’oportunitat més clara va correspondre a les visitants quan al minut 20 van gaudir d’un penal, però el xut va estavellar-se al travesser. El Sant Andreu havia superat un moment decisiu i va saber aprofitar-ho. Al minut 23 s’avançava al marcador aprofitant-se Cris de la lluita en la pressió d’Alba per recollir la pilota i posar-la lluny de les possibilitats d’Asensio. El gol no va canviar gaire la dinàmica del partit, però si va permetre reforçar el plantejament defensiu de les quadribarrades que assolien el 2-0 a les acaballes del primer temps, en aprofitar-se Alba d’un error de la defensa del Sants i fer un gol de murri avançant-se a Asensio en la seva sortida desesperada.

El segon temps va començar com l’anterior: domini territorial del Sants davant un Sant Andreu que sortia amb velocitat després de recuperacions de pilota al seu mig camp. No obstant això, les visitants retallaven distància al marcador, mitjançant Gabarró, en robar una pilota a la frontal de l’àrea quadribarrada. Era el minut 51. Restava molt temps perquè el Sants cregués en la remuntada. Les visitants van seguir dominant territorialment, però es van trobar un Sant Andreu molt intens i ben organitzat que pràcticament no va permetre rematades de perill entre els tres pals durant tot el matx.

Així, la sentència arribava en un ràpid contraatac conduït per Olga que assistia a Meri qui definia amb precisió l’u contra u davant Asensio (62′). D’aquí al final del partit destacar una rematada al travesser del Sants després d’un xut llunyà i, sobretot, la lesió de Laura que no va poder d’abandonar el terreny de joc pel seu propi peu.

En definitiva, victòria molt important del Sant Andreu mercès al gran esperit de sacrifici, solidesa defensiva i contundència ofensiva que permet seguir lluitant per retallar llocs respecte de la part alta de la classificació. El cap de setmana vinent, les quadribarrades visitaran l’Atlètic Poblenou.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Èlia Ramírez, Alba Morales, Laura Rovira, Irene Montolio, Judith Torras, Meritxell Felouzat, Noèlia López, Cristina Triay, Marina Medie, Julieta Lucas i Olga del Arco. També van jugar Sarai, Vidal i Malaguilla.

UE Sants (1): Isabel Asensio, Elsa Todoli, Andrea Giménez, Andrea Mateu, Elena Rojano, Teresa Echevarría, Emma de la Cruz, Rocío Tildes, Carla Gabarró, Elba Hernández i Ariadna Marzo.

Gols: 1-0 Triay (23′), 2-0 Morales (43′), 2-1 Gabarró (51′), 3-1 Felouzat (62′).

Àrbitre: Sr. Sacristán Serrat (del. Barcelona), ha amonestat Medie, Felouzat i Triay pels locals i De la Cruz pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat a l’estadi Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS