Femení: Posar la cinquena

El primer equip femení del Sant Andreu s’enfronta diumenge al Nacional de Barcelona al Narcís Sala (20.00h) en un partit que pot significar el cinquè triomf consecutiu.

Les de Toni Polidano estan realizant un inici de temporada gairebé perfecte. Acumulen quatre victòries seguides i són quartes a la classificació amb 15 punts, a un de la segona posició i a sis del líder, tots dos amb un partit més que les quadribarrades.

Després de superar per la mínima a l’Atlètic Poblenou, el Sant Andreu buscarà seguir amb la bona ratxa i mantenir la porteria a zero davant el Nacional de Barcelona, cuer de la categoria. Oportunitat inmillorable per seguir treballant i aconseguir un bon resultat.

L’equip rival arriba al Narcís Sala en un mal moment de forma. Han perdut tots els partits que han disputat i tan sols han anotat tres gols. Per contra, n’han encaixat 57.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS