Imparables al Narcís Sala (2-0)

El Sant Andreu ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva al Narcís Sala contra el Sants, amb gols de Carreón i Sergi Vives.

Jugar a casa és sinònim de victòria. Amb setze de divuit punts possibles, el Sant Andreu ha convertit el Narcís Sala en un estadi inexpugnable amb la nova victòria d’avui, davant el Sants. L’equip de David Almazán ha tornat a fer un partit molt complet, amb una gran primera part i més control a la segona.

L’inici dels quadribarrats ha estat força bo. Amb paciència i remenant la pilota, el Sant Andreu ha mantingut el control de l’esfèrica i ha superat les línies de pressió visitants per a acostar-se a poc a poc a la porteria d’Antonell. Pau Morer, molt actiu, ha creat perill per la banda esquerra. Un xut desviat (17′) i un altre que ha refusat Antonell (21′) han estat les oportunitats més clares. Aparicio també ho ha provat des de lluny (25′).

El Sants ha arribat poc a l’a`rea de Miguel Ramos, però en una jugada aïllada ha generat una ocasió molt clara. El xut picat de Laborde, però, ha sortit per sobre del travesser (26′). La insistència andreuenca s’ha traduït finalment en gol gràcies a Carreón. Morer ha centrat al segon pal, Llamas l’ha baixada i l’ha cedida al ’10’, que ha obert la llauna amb un xut creuat i fort (31′).

El gol donava tranquil·litat als quadribarrats de cara a una segona part que han començat com un cicló. Antonell ha enviat a córner un xut de falta de Morer (47′) i Sergi Vives ha marcat el segon rematant de manera excel·lent el servei de cantonada (48′) en el seu primer gol amb el primer equip del Sant Andreu.

El 2 a 0 deixava el partit molt encarrilat pels interessos locals. Antonell encara ha evitat el tercer en rematades d’Èric López (52′) i Marc Domènech (87′) des de l’interior de l’àrea. El Sants, però, ha fet un pas endavant i ha inquietat la porteria andreuenca, tot i que no ha creat ocasions clares.

El triomf permet al Sant Andreu de consolidar-se als llocs capdavanters abans d’afrontar la recta final de la primera volta. Diumenge vinent, els quadribarrats visitaran el Vilassar de Mar a les 18:00h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Ramos, Llamas, Sergi Vives, Aparicio, Argilaga (Priore, 70′), Gimeno (Mulero, 87′), Domènech, Albertito (Lawson, 63′), Carreón, Morer i Èric López (Marc Garcia, 70′).

UE Sants (0): Antonell, Cura, Takemoto, Badia (Raúl Martínez, 57′), Iván Julián, Portero, Carlos Sancho (Cardona, 57′), Nico, Salamanca (Celma, 70′), Osorio i Laborde (Víctor Rodríguez, 57′).

Gols: 1-0 Carreón (31′), 2-0 Sergi Vives (48′).

Àrbitre: Sr. Bureu Méndez (del. Barcelona), ha amonestat Albertito, Carreón i Gimeno pels locals i Badia i Celma pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS