Juvenil A: El Narcís Sala és clau

El Sant Andreu rep aquest diumenge al CF Damm al Narcís Sala (16.00h) en un duel on els andreuencs volen aconseguir el seu tercer triomf en quatre partits.

Un cop superat el desplaçament a la Joan Gamper, l’equip d’Iván Díaz-Cano té davant un nou repte per sumar tres punts d’allò més importants a la lliga i que significaria la tercera victòria en els últims quatre partits.

Dels tres triomfs que el Sant Andreu ha aconsguit aquesta temporada, dos d’ells han estat al Narcís Sala, i és aquí on l’equip andreuenc, acompanyat de la seva afició, s’ha de fer fort per sumar el màxim nombre de punts possible.

Tot i això, el CF Damm arriba al duel com un dels equips més potents del campionat, ja que tan sols ha perdut en dues ocasions, contra el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Actualment ocupa la quarta posició a la classificació amb 18 punts, els mateixos que el Cornellà.

Animem als andreuencs a assistir al Narcís Sala en una doble ració de futbol durant la tarda de diumenge. Un cop finalitzi el duel del Juvenil A, serà el torn del primer equip femení.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS