Promoció especial pel partit de Festa Major

El Sant Andreu s’enfrontarà a l’Olot diumenge vinent a les 12:30h a l’estadi Narcís Sala.

Amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, la UE Sant Andreu ha preparat una promoció per a afavorir l’assistència d’andreuencs no habituals al partit de diumenge al Narcís Sala. Serà el tradicional partit de Festa Major, en què les persones de més de 65 anys poden accedir de franc a l’estadi, i es lliuraran dos trofeus quan acabi el partit.

Els socis del Sant Andreu podran portar una persona de franc al Narcís Sala. A més, qui compri una entrada i no sigui soci gaudirà d’un 40% de descompte en l’abonament per la resta de temporada en el cas que presentin l’entrada d’aquest partit a les oficines del Club.

Recordem que el preu de Tribuna són 10 euros i que a General el preu és de 5 euros, inclosos els socis de la UE Olot.

Servei d’honor

Abans del partit, Eulàlia Bastida farà el servei d’honor. Bastida va formar part de l’equip femení de la UE Sant Andreu que va disputar la Copa Pernod el 1971, efemèride de la qual enguany es commemoren els cinquanta anys.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS