Quarta victòria consecutiva del Femení (0-1)

El Sant Andreu va derrotar ahir l’Atlètic Poblenou a domicili amb una diana de Cris Triay a la recta final del partit. Les quadribarrades consoliden la seva bona posició amb la quarta victòria consecutiva.

Les quadribarrades no van tenir el seu millor dia, però van treballar a fons per a aconseguir una nova victòria que els permet de situar-se a la zona alta de la classificació. El Sant Andreu no va poder imposar el seu joc a un Atlètic Poblenou combatiu, bregador i molt vertical, que va saber interpretar què requeria l’encontre.

A la primera meitat van destacar les anades i tornades, tot i que no va haver-hi oportunitats clares de gol. La portera local va resoldre dos xuts llunyans de Triay, mentre que Èlia Ramírez no va haver d’intervenir.

A la represa, la tendència va ser pràcticament la mateixa: poc control del joc per part de cap dels dos equips amb més sensació de perill per part de les quadribarrades amb ocasions de Meri, Alba, Torras (un xut al pal) i fins i tot un gol anul·lat a Chari. Va decidir la pitxitxi andreuenca, Cris Triay, amb un gol de falta potent (71′).

El Sant Andreu se situa quart amb 15 punts i un partit menys respecte dels tres primers classificats. La setmana vinent, les andreuenques rebran el Nacional de Barcelona, cuer a la classificació.

Fotografia: Arxiu | UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

Atlètic Poblenou (0): Solano, Anna Pérez, Jabaloyas, Sandra, Madueño, Barrera, Dannemann, Arranz, Mio, Royo i Eugènia Pérez.

UE Sant Andreu (1): Ramírez, Morales, Varas, Montolio, Longares, Felouzat, López, Triay, Medie, Lucas i Del Arco. També van jugar Judith Torras, Sarai, Ciara, Vidal i Malaguilla.

Gol: 0-1 Triay (71′).

Àrbitre: Sr. Montero Casado (del. Barcelona).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat al CEM Maresme.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS