S’escapen dos punts (2-2)

El Sant Andreu ha empatat contra el Vilassar de Mar. Un doblet de Fassani hauria donat els tres punts als quadribarrats, però Granero, a la primera part, i Ruiz, al temps afegit, han igualat el marcador.

Els quadribarrats s’han trobat un ambient espectacular quan han saltat a la gespa del Xevi Ramon, amb una pancarta que resava ‘Religió andreuenca’ sustentada per una cinquantena d’andreuencs i focs artificials. El Sant Andreu ha respost a les expectatives de l’afició i ha trepitjat àrea de seguida en diverses aproximacions. Èric López, per partida doble, Fassani i Morer, no han encertat en la rematada.

En una jugada aïllada, Fassani, que avui tornava a l’equip, ha estat murri i ha robat l’esfèrica en una sortida en fals d’Andrés. El davanter quadribarrat ha anotat el seu sisè gol a plaer amb un xut des de fora l’àrea per a obrir la llauna (30’).

El partit s’ha equilibrat i el Vilassar de Mar ha començat a crear perill a l’àrea de Ramos. Els maresmencs han tingut una primera oportunitat, però dos jugadors s’han molestat en la rematada (28’). A la següent, a la sortida d’una falta lateral, Granero ha rematat a l’interior de l’àrea i ha empatat l’encontre (30’).

La primera meitat, molt intensa, s’ha acabat sense més oportunitats clares, però amb el Vilassar forçant serveis a prop de l’àrea del Sant Andreu.

A la represa, els locals no han fet una pressió tan alta, però han mantingut el ritme alt de partit. Èric López, en una jugada assajada, ha disparat per sobre del travesser (58′). El Vilassar mantenia la sensació de perill, però sense crear oportunitats clares de gol.

El Sant Andreu ha tingut dificultats per baixar la pilota a la gespa, però l’entrada de Marc Domènech al camp ha estat un baló d’oxigen per l’equip. El migcampista ha donat aire i ha protagonitzat una jugada de pel·lícula amb un barret, un regat i un xut que Andrés ha enviat a córner. En el servei de cantonada, Fassani ha rematat al primer pal i ha anotat el segon gol, el setè del seu compte particular (80′).

Els quadribarrats han pogut sentenciar el partit en una paret entre el debutant Expósito i Albertito que ha acabat amb un xut del migcampista per sobre del travesser (86′). El Vilassar ho ha aprofitat per a igualar el marcador en el temps afegit, en un córner mal defensat que Dani Ruiz ha acabat transformant en gol (91′).

Al Sant Andreu se li han escapat dos punts i la segona victòria a domicili, però ha jugat un partit molt intens contra un rival que s’ha mostrat molt perillós. Diumenge vinent, a les 12:30h, els andreuencs rebran la UE Olot al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar (2): Andrés, Èric Ruiz, Alba (Martín, 85′), Galeano, Ángel de la Torre (Dani Ruiz, 85′), Granero (Biel, 85′), Pime, Soufiane (Marc Río, 71′), Joel, Aleix i Gonpi (Alí, 71′).

UE Sant Andreu (2): Ramos, Llamas, Sergi Vives, Aparicio, Argilaga (Marc Garcia, 75′), Gimeno (Domènech, 66′), Albertito, Carreón (Carreón, 89′), Èric López (Expósito, 75′), Morer (Recine, 89′) i Fassani.

Gols: 0-1 Fassani (20’), 1-1 Granero (32’), 1-2 Fassani (80′), 2-2 Dani Ruiz (91′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Alba i Arenas pels locals i Èric López, Aparicio i Albertito pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’estadi Xevi Ramon.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS