Triomf valuós del Juvenil A (0-2)

Els quadribarrats van derrotar el Cerdanyola a domicili, un rival directe en la lluita per la permanència a Divisió d’Honor.

Gran triomf del Juvenil A a Cerdanyola. Els gols de Guillem Trilla, a la primera part, i de Miguel Pérez, a la segona, van valdre una victòria molt valuosa en un camp complicat i contra un rival directe per la permanència.

Els quadribarrats van dominar el partit i la pilota a la primera part, amb diverses arribades de perill a l’àrea local. El gol no va arribar fins just abans del descans, aprofitant una jugada d’estratègia que Trilla va rematar a gol (44′).

A la represa, el Cerdanyola va fer un pas endavant per a intentar igualar el marcador, però l’equip d’Iván Díaz-Cano va mantenir-se sòlid al darrere i va fer un gran treball col·lectiu per a evitar-ho. És més, els andreuencs van cercar el segon gol i Pérez va aconseguir-lo abans de la recta final per a donar tranquil·litat (74′). Els locals van jugar els últims minuts amb deu per l’expulsió de Bellari (85′).

El Sant Andreu va tenir oportunitats per a fer un tercer gol, però no va poder-les concretar. De tota manera, el Juvenil A va aconseguir un triomf molt satisfactori que el situa amb 13 punts i fora de la zona de descens.

Fotografia: UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola del Vallès FC (0): Montes, Víctor Pérez, Barjuán, Samajari (Bajrami, 72′), Gutiérrez (Pinto, 72′), Bienert (Hernández, 81′), Herruzo, Tompkins (Arumi, 81′), Marc Pérez, Bellari i Ramírez (Jiménez, 46′).

Juvenil A (2): Hurtado, Hernández, Serral, Lucea, Trilla, Yassin, Yañez (Barrie, 65′), Batista (Miguel Pérez, 65′), Iker Garcia (Manchado, 89′), Valenzuela (Nogales, 81′) i Díaz (Morales, 81′).

Gols: 0-1 Trilla (44′), 0-2 Miguel Pérez (74′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón, ha amonestat Víctor Pérez, Bellari i Herruzo pels locals i Miguel Pérez pels visitants. Ha expulsat Bellari per doble amonestació (85′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Divisió d’Honor Juvenil Grup III)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS