Victòria èpica del Juvenil A (2-1)

El Juvenil A del Sant Andreu es va endur tres punts d’or davant el Girona remuntant un 0-1 en contra i marcant el gol de la victòria al temps de descompte.

El partit no va començar gaire bé pels andreuencs. En la primera arribada a l’àrea del Girona va arribar el primer gol del partit, obra de Joel Roca (4′). Tot i començar per darrere en el marcador, el Sant Andreu no va abaixar els braços i va cercar l’empat amb insistència. De fet, van gaudir de quatre ocasions clares per marxar al descans havent igualat el resultat.

A la represa, l’equip d’Iván Díaz-Cano va millorar encara més, oferint, segurament, els millors 45 minuts de la temporada. Després de generar perill de forma constant, va arribar el merescut gol de l’empat. Iker Garcia va caçar un refús i després de regatejar-se a dos rivals, va marcar amb un xut creuat (64′).

I quan tot semblava que Sant Andreu i Girona s’acabarien repartint els punts, Marcos Morales va culminar una excel·lent transició per certificar la remuntada i la victòria ja en temps de descompte (91′).

D’aquesta manera, els quadribarrats es treuen l’espineta per tots els punts que s’han escapat als darrers minuts i continuen, una jornada més, fora de les posicions de descens.

La propera jornada, el Sant Andreu jugarà al camp de l’Espanyol, segon classificat.

Fotografia: UE Sant Andreu

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu: Arnau Torras; David Nogales, Roger Serral, Èric Hernández (Cristopher Augusto, 85′), Yassin, Miguel Pérez (Óscar Manchado, 91′), Alseny Barrie, Roger Valenzuela (Marcos Morales, 80′), Iker García, Pochito (Iker Batista, 80′), Dani Lucea (Pau Yañez, 46′).

Girona FC: Joel Ruiz, Arnau Congost, Pedroza, Antal, Andrei Lungu, Iker Oltra (Marco Vergara, 83′), Iker García (Joel Gómez, 83′), Xavier Pérez (Pol Cuatrecases, 46′), Kemo Cisse (Sergi Solans, 46′), Iker Vázquez (Pablo Calvete, 61′), Joel Roca.

Gols: 0-1 Joel Roca (4′). 1-1 Iker García (64′). 2-1 Marcos Morales (91′).

Àrbitre: Jordi Serradelarca. Va amonestar a Èric Hernández i Pochito pels locals i a Alejandre Pablo pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS