Dani de Paco es desvincula del Sant Andreu

El preparador físic deixa la UE Sant Andreu a petició pròpia després de tres temporades i mitja al Club.

Dani de Paco ha comunicat a la UE Sant Andreu la seva intenció de desvincular-se del Club, a petició pròpia i per motius personals. El preparador físic tanca la seva etapa al Narcís Sala després de tres temporades i mitja.

De Paco va incorporar-se al cos tècnic l’estiu del 2018 i ha destacat per la seva professionalitat com a preparador físic i pel seu vincle emocional amb el Club. Ha contribuït a la preparació del primer equip, així com a la recuperació de futbolistes lesionats i a dirigir entrenaments. A més, juntament amb Sergi Pujol, es va fer càrrec del vestidor enguany mentre la banqueta va ser vacant.

Volem agrair-li el seu compromís i treball, així com desitjar-li molta sort i molts èxits en el futur. Moltes gràcies per tot, Dani!

Fotografia: De Paco, dirigint un entrenament. | Arxiu UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS