El Sant Andreu, colíder (0-3)

Triomf sense discussió de les quadribarrades en un partit que van dominar des del començament fins al xiulet final.

El Sant Andreu tornava ahir al vespre a la competició i va començar el partit amb un ritme trepidant, posant setge a les locals al seu propi mig camp, acumulant ocasions de gol una rere l’altra. Tanmateix, les quadribarrades no van poder batre la portera local, i dos xuts al travesser van impedir que obrissin la llauna durant la primera part.

A la represa, el guió no va canviar en absolut quant al domini i control de l’encontre per part de les andreuenques que, d’aquesta manera, aconseguien inaugurar el marcador amb una oportuna rematada d’Ana Varas en un servei de cantonada (48′)-

Seguint amb la mateixa tònica del primer temps, el Sant Andreu continuava generant força ocasions de gol que no aconseguia materialitzar mercès a la bona actuació de Natali, la portera local. Tot i això, Noelia López culminava amb un xut ajustat una excel·lent jugada de tota la davantera quadribarrada (53′).

Poc després, Olga del Arco sentenciava el partit amb un xut des de la frontal de l’àrea (60′). Des d’aquest moment i fins al final del matx el guió del partit no va canviar en absolut. El Sant Andreu va seguir assetjant la porteria rival, mentre en cap moment veia compromesa l’àrea pròpia amb una Èlia Ramírez pràcticament inèdita durant tot el matx. Cal destacar el debut al primer equip de Rocío, jugadora del futbol base, que va aportar gran dosi de dinamisme i desequilibri a l’atac andreuenc.

Sisena victòria consecutiva del Sant Andreu, que se situa colíder de la lliga amb 21 punts, els mateixos que el Barceloneta, que té un partit pendent. Diumenge vinent, les quadribarrades rebran el PB Barcino, un dels equips candidats al títol.

Fotografia: Arxiu | UESA

FITXA TÈCNICA

CD Pujadas (0): Tejada, Margarit, Gómez, Gutiérrez, Figueredo Reggie, Barba, Ovejero, Soria, Rodríguez i Aguilera.

UE Sant Andreu (3): Ramírez, Varas, Montolio, Duran, Felouzat, Triay, Medié, Lucas, Del Arco, Vidal i López. També van jugar Longares, Sarai, Malaguilla i Olivia.

Gols: 0-1Varas (48′), 0-2 López (53′), 0-3 Del Arco (60′).

Àrbitre: Sr. Parera Gaspar (del. Barcelona), ha amonestat Del Arco i Duran per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat a l’estadi CEM Maresme.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS