Femení: Que no pari la ratxa

El Sant Andreu visita diumenge el camp del Pujadas (20.00h) després de l’aturada pel pont amb l’objectiu de mantenir la dinàmica i continuar sumant de tres en tres.

El primer tram de temporada de l’equip de Toni Polidano frega la perfecció. El Sant Andreu és tercer amb 18 punts, els mateixos que el Barceloneta, i a només un punt del Sants, líder amb un partit més. Actualment és l’equip més en forma de la competició, amb cinc victòries consecutives.

Per tant, el Sant Andreu buscarà davant el Pujadas continuar amb la bona ratxa i seguir posant pressió als líders. De fet, depenent dels resultats d’aquesta jornada, les quadribarrades podrien acabar encapçalant la classificació.

El rival tan sols ha sumat quatre punts aquesta temporada i és el segon equip que menys gols fa, mentre que les andreuenques tan sols han rebut tres gols en tota la temporada.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS