Juvenil A: Duel clau per acabar la primera volta

El Juvenil A del Sant Andreu posa punt final a la primera volta aquest dissabte al camp de l’Ebro (15.45h), rival directe en la lluita pel descens.

Comença l’any, acaba la primera volta. El Sant Andreu arribarà aquest dissabte a l’equador de la temporada fora de la zona de descens i visitarà un rival que, igual que els andreuencs, està lluitant per salvar una categoria tan exigent i complicada.

L’equip d’Iván Díaz-Cano va tancar el 2021 en un excel·lent moment de forma, amb tres victòries i un empat en els darrers cinc partits. Uns números que el situen tres punts per sobre del descens i que podrien millorar si aconsegueixen sumar en terres aragoneses.

L’Ebro, però, no ho posarà gens fàcil. Ara té dos punts de marge respecte als quadribarrats i saben que, sent locals, la victòria ´és gairebé una obligació si volen començar a respirar amb certa tranquil·litat.

Serà un partit molt intens i molt disputat, on el Sant Andreu, amb la solidesa que el caracteritza, buscarà continuar escalant posicions.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS