El Gol Nord romandrà tancat aquest diumenge 30 de gener

El Gol Nord romandrà tancat en el partit entre el Sant Andreu i el San Cristóbal, en compliment de la sanció del jutge de Competició de la FCF arran dels incidents durant el final del partit contra el FC Vilafranca.

La UE Sant Andreu rebrà aquest diumenge, 30 de gener, a les 12:30h, el CP San Cristóbal al Narcís Sala. En aquest encontre es complirà la sanció del jutge de Competició del FCF i el Gol Nord romandrà tancat, sense la possibilitat de reubicar els socis abonats en aquesta grada a altres zones de l’estadi, atès que el partit contra el Girona ‘B’ va haver d’ajornar-se.

Cal recordar l’advertència del possible tancament de l’estadi en el cas que es repeteixin incidents o altres actes sancionables, cosa que perjudicaria tots els socis del Sant Andreu i el mateix Club.

Des de la UE Sant Andreu reclamem un comportament cívic de tots els assistents al Narcís Sala, presidit per un bon ambient de futbol i animació, i un comportament exemplar dels futbolistes que visiten el nostre estadi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS