Enfonsament al Congost (4-0)

El Sant Andreu ha perdut amb contundència a Manresa. Els quadribarrats han encaixat un gol molt aviat i han tingut oportunitats per a empatar, però no han estat eficaços. A la segona part, l’equip ha desaparegut i ha encaixat tres gols més.

Derrota inapel·lable del Sant Andreu, amb un marcador ampli i dues parts diferenciades. El partit no podia començar pitjor, amb un gol en pròpia porteria de Marc Garcia quan intentava refusar una centrada lateral davant l’atac d’un jugador local a la rematada (4′).

El Sant Andreu ha reaccionat i ha tingut, fins al descans, bones ocasions per a empatar. Morer no ha arribat a una bona centrada de Mulero, Pulido ha intervingut de manera decisiva en un xut del mateix Mulero i Morer ha enviat fora, per poc, un xut amb molta intenció des de la frontal. Els quadribarrats han tingut el domini i les oportunitats, però la manca d’eficàcia els ha penalitzat.

El Manresa intentava sortir al contracop, però l’equip de David Almazán ha controlat prou bé aquestes situacions. Tanmateix, algunes indecisions defensives han estat a punt de costar un ensurt. Rabelo ha hagut d’aturar un tir perillós però escorat de Noah.

A la represa, els bagencs han estat molt contundents i el Sant Andreu no ha tingut prou tensió competitiva. Noah ha anotat el segon rematant una centrada des de la dreta (52′) i en una falta lateral poc després Javi López ha marcat el tercer (57′). Amb el partit sentenciat, els andreuencs han hagut de jugar més de mitja hora i encara han encaixat un quart gol, obra de Biel Rodríguez Arnaus, en una errada defensiva greu (76′).

A la recta final, Fassani ha estimbat un xut franc al pal després d’una bona jugada d’Expósito (82′). El blanenc també ha generat un parell d’ocasions més, i en una d’aquestes Pulido ha hagut de tornar a intervenir per a negar-li el gol.

La derrota al Congost deixa el Sant Andreu molt tocat i caldrà fer autocrítica i millorar força de cara al pròxim partit, diumenge vinent a les 12:30h contra el Girona ‘B’ al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Manresa (4): Pulido, Putxi, Pau Darbra (Puentes, 83’), Cuello (Lluc Maymó, 83’), Noah (Pablo, 83’), Uri Pérez (Biel Rodríguez Arnaus, 74’), Javi López (Víctor Rodri, 67’), Biel Rodríguez, Salva, Moha i Batanero.

UE Sant Andreu (0): Rabelo, Carreón, Recine, Noguera, Marc Garcia, Gimeno (Expósito, 73’), Domènech, Morer, Èric López (Aparicio, 63’), Mulero i Fassani.

Gols: 1-0 Marc Garcia p.p. (4’), 2-0 Noah (53’), 3-0 Javi López (58’), 4-0 Biel Rodríguez Arnaus (77’).

Àrfbitre: Sr. Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), ha amonestat Moha, Putxi, Pulido i Biel Rodríguez Arnaus pels locals i Gimeno pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi El Congost.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS