Es trenca la ratxa del Sant Andreu (2-0)

Les quadribarrades, debilitades per les baixes, van veure truncada la ratxa de set victòries consecutives contra el Martinenc i no van poder assaltar el lideratge de la lliga.

Partit gris del Sant Andreu al Guinardó. El filial del Martinenc va ser superior a les andreuenques a les dues àrees, fet que va condemnar-les a la derrota en una jornada il·lusionant en què una victòria hagués suposat el lideratge de la lliga.

A l’equip de Toni Polidano va costar-li d’entrar al partit i en cap moment va sentir-se còmode a la gespa. Les locals van estar més encertades en ambdues àrees convertint en gol les dues rematades que van fer entre pals i barrant el pas cap a la seva porteria. Un xut d’Amira des de la frontal, desviat per poc, va ser l’oportunitat visitant més destacable. De fet, Amira Osad i Gemma Espinàs van debutar amb el primer equip a causa de les baixes.

Calderero va posar fi als 438 minuts d’imbatibilitat quadribarrada rematant una centrada a l’àrea (22′). No va ser fins a la segona part que el Martinenc va sentenciar, mitjançant Boladeras, que va aprofitar una errada defensiva per a anotar el segon gol (74′).

Tot i això, les andreuenques en cap moment van abaixar els braços i ho van continuar intentant fins al xiulet final. El Sant Andreu se situa tercer amb 24 punts, empatat amb el segon i a un del líder. Les quadribarrades tancaran la primera volta d’aquí a dues setmanes contra la PB Barcino.

FITXA TÈCNICA

FC Martinenc ‘B’ (2): Lin, Boladeras, Busto, Valdés, Espín, Ausín, Pomerol, Morales, Calderero, Salinas i Torrellas.

UE Sant Andreu (0): Ramírez, Duran, Lucas, Rubio, Medie, Montolio, Torras, Felouzat, López, Del Arco i Vidal. També van jugar Longares, Osad, Morales i Espinàs.

Gols: 1-0 Calderereo (22′), 2-0 Boladeras (74′).

Àrbitre: Sr. Carballo V´ázquez (del. Barcelona).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Segona Divisió Femení (Grup IV), disputat al Municipal de Guinardó.

Fotografia: Imatge d’arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS