Femení: A pel liderat!

El primer equip femení del Sant Andreu rep diumenge el Sistrells (18.30h) en el primer partit de l’any. Una victòria li podria donar la primera posició.

Després d’un 2021 gairebé impecable, el Sant Andreu comença el 2022 amb les mateixes ganes i il·lusió de fer grans coses. L’equip de Toni Polidano, tercer i a només un punt del líder, el Sants (que té un partit més), està fent una gran temporada: només ha perdut un partit i és l’equip que menys encaixa de la categoria, amb tres gols en contra.

De fet, el Sants i el Barceloneta s’enfronten entre ells. Si hi hagués un empat combinat amb una victòria quadribarrada, el Sant Andreu seria líder en solitari. Tot i això, encara queda molt curs i el m´és important és continuar sumant de tres en tres i mantenir la porteria a zero.

El rival, el Sistrells, ocupa la zona baixa de la classificació, tot i que van tancar l’any amb dues victòries consecutives.

Fotografia: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS