Manresa – Sant Andreu: rival rocós per a encetar la segona volta

El Sant Andreu comença el 2022 demà al migdia al Congost contra el Manresa en el primer partit de la segona volta de la lliga.

El conjunt quadribarrat, que va acabar l’any amb una victòria amb remuntada inclosa a Figueres, inicia la segona volta a Manresa. El Sant Andreu ha de començar l’any amb bon peu i sumar de tres en tres per a lluitar per les places del ‘playoff’ i estar el més amunt possible.

El Manresa, amb 24 punts –dos menys que els andreuencs– és un rival directe. Els bagencs són un equip duríssim de batre i només han encaixat una derrota en tota la lliga. Acumula onze jornades consecutives sumant, i alhora és l’equip que més jornades ha empatat, amb nou.

Almazán no podrà comptar amb Franco, Miguel Ramos, Sergi Vives ni Llamas per lesió, ni amb Lawson per decisió tècnica. L’equip recupera Noguera i Albertito, i també entra a la convocatòria Mikel, porter del Juvenil B.

CE MANRESA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 18 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 9 de gener, a les 12:00h
Estadi: El Congost
Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), assistit per Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental) i Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreu i SantAndreuRadio.com

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS