Pobla Mafumet – Sant Andreu: reinici

El Sant Andreu reprèn la competició al camp de la Pobla de Mafumet demà a les 12:00h. Els quadribarrats necessiten una victòria per a mantenir-se en la lluita a la zona alta de la classificació.

L’equip de David Almazán ha de refer-se de la derrota a Manresa fa dues setmanes i afrontarà el tercer desplaçament consecutiu, després de l’ajornament de la setmana passada. El Sant Andreu necessita sumar de nou els tres punts i ser regular per a arribar a la recta final amb opcions de disputar el ‘playoff’.

El CF Pobla de Mafumet ocupa la dotzena posició amb 19 punts. Els tarragonins van perdre al Narcís Sala a la primera volta (2-0), però mantenen el seu estadi invicte en cada visita dels andreuencs. Per tant, una victòria també trencaria aquesta mala ratxa a la Pobla.

Almazán no podrà comptar amb Miguel Ramos, Llamas ni Sergi Vives per lesió, però recupera Franco una volta recuperat de la luxació a l’espatlla que li ha impedit debutar fins ara. Albertito torna a la convocatòria, i en queda fora Priore per decisió tècnica. També viatgen els juvenils Hèctor Hurtado, Guillem Trilla i David Nogales.

CF POBLA MAFUMET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 20 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 23 de gener, a les 12:00h
Estadi: Municipal Pobla de Mafumet
Àrbitre: Pol Arenas Mora (del. Figueres), assistit per José Antonio Berjaga Ruz (Girona) i Adrià Ballesteros Jurado (Figueres)
Seguiment@uesantandreuSantAndreuRadio.com

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS