Victòria d’orgull (1-3)

El Sant Andreu ha aconseguit la primera victòria de l’any 2022 (1-3) al camp de la Pobla Mafumet, on mai s’havia guanyat. L’equip andreuenc ha tirat d’orgull i coratge per endur-se els tres punts en un duel que s’havia complicat després de quedar-se amb un home menys i encaixar l’1-1 de penal.

Tot i uns primers instants de domini local, el Sant Andreu ha agafat les regnes del partit ben aviat i això s’ha traduït en una ocasió. Morer ha combinat amb Fassani i l’uruguaià s’ha topat amb Daniel Parra (10’), que ha enviat l’esfèric a córner. I aquí ha arribat el 0-1. Noguera ha caçat un refús amb cama esquerra i ha obert la llauna amb un xut creuat i ajustat al pal (11’).

El gol ha donat aire als andreuencs, còmodes sobre la gespa i Mulero amb una fuetada al travesser (11’), Morer culminant una bona jugada col·lectiva (23’) i Fassani intentant sorprendre des del mig del camp (26’) s’han quedat a prop del segon. 

Abans del descans, la Pobla ha fet una passa endavant, una dinàmica que s’ha mantingut a la represa. El Sant Andreu, molt efectiu en la pressió, ha evitat qualsevol jugada de perill, però en una transició ràpida l’àrbitre ha assenyalat un penal favorable al conjunt local, que li ha costat l’expulsió a Recine. Óscar no ha perdonat i ha empatat el partit transformant la pena màxima (60’). 

El Sant Andreu, lluny de desanimar-se, ha tret orgull i caràcter per endur-se el duel. Gimeno ha buscat el gol amb un xut llunyà (72’) i Morer també ha fregat la diana (74’). David Almazán ha variat el sistema tàctic introduint Franco -que ha reaparegut després de la seva lesió– pel carril dret. També ha debutat a la Tercera Divisió el capità del Juvenil A, Guillem Trilla. 

Poc després, Argilaga, després d’una sotana, ha jugat amb Fassani, que ha cedit la pilota de tacó a Gimeno, i aquest ha fet l’1-2 després d’una canonada des de la frontal (78’). 

Als darrers minuts, la Pobla ha cremat totes les naus per buscar l’empat, però la solidesa defensiva dels andreuencs ha sigut clau per mantenir el resultat. Ja a la darrera jugada del partit Aparicio ha provocat un penal que Albertito ha anotat per tancar el duel (93’).

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet (1): Daniel Parra, De la Peña (Óscar Romero, 82’), Albert Alavedra, Albert Querol, Daniel Molina (Lorca, 75’), Óscar Gómez, Víctor Valverde, Iván Amoedo, Jordi Avilés (Marc Álvarez, 64’), Álvaro Caro (Boaz, 82’), Sergi Quirós. 

UE Sant Andreu (3): Mauro, Aparicio, Recine, Noguera, Argilaga (Marc Garcia, 86′), Gimeno, Carreón, Domènech (Trilla, 64′), Mulero (Franco, 75′), Fassani (Albertito, 86′), Pau Morer (Expósito, 86′).

Gols: 0-1 Noguera (11’), 1-1 Óscar Gómez p. (62’), 1-2 Gimeno (78’), 1-3 Albertito p. (93’).

Àrbitre: Sr. Arenas Mora (del. Figueres), ha amonestat Marc Álvarez pels locals i Noguera, Domènech i Gimeno pels visitants. Ha expulsat Santino Recine amb vermella directa (61’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Camp d’Esports de La Pobla de Mafumet.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS