Campus de Setmana Santa: inscripcions obertes

campus setmana santa

La UE Sant Andreu i Campus RAX organitzen el Campus de Setmana Santa 2022 al Narcís Sala.

El Campus de Setmana Santa d’enguany es farà entre l’11 i el 14 d’abril, ambdós dies inclosos, per a nens i nenes d’entre 4 i 16 anys. Tindrà un cost de 45 euros pels membres del futbol base i de 55 euros pels jugadors externs, i hi haurà un descompte per a germans.

El campus serà durant els matins (09:00h-13:30h), amb l’opció d’arribar a les 08:00h i sortir a les 15:00h sense cost addicional. El preu inclou una samarreta d’entrenament i hi ha l’opció de càtering per 5 euros diaris.

Es faran grups reduïts amb un entrenador i un assistent i es treballaran diversos aspectes tècnics i tàctics, que es combinaran amb la coordinació psicomotriu, la psicologia esportiva, la gestió de les emocions i el treball en equip. A més, hi haurà un entrenament específic de porters.

Inscripcions i informació

Podeu inscriure-us i demanar més informació a les oficines del Narcís Sala i també a través del correu electrònic campusrax.cat@gmail.com i del telèfon 687130494.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS