Autocars pel desplaçament a Rubí: horaris definitius

El Club ha contractat dos autocar per a facilitar el desplaçament a Rubí als aficionats del Sant Andreu que no hi vagin amb el seu vehicle particular ni amb transport públic.

Els aficionats que vulguin assistir al partit de PlayOff entre el Sant Andreu i l’Olot a Can Rosés, a Rubí, poden desplaçar-se de franc amb els autocars que ha contractat la UE Sant Andreu. Caldrà fer una reserva prèvia de plaça a les oficines del Club entre dimecres i divendres (09:30h-12:30h i 17:00h-20:00h). El primer equip sortirà a les 15:30h, de manera que qui vulgui pot venir a animar els nostres jugadors.

[ATENCIÓ, INFORMACIÓ IMPORTANT]

Per qüestions logístiques, les persones que havien fet la reserva a les 17:00h hauran d’agafar l’autocar a les 16:00h. Així mateix, les persones que havien de sortir a les 15:45 amb un dels dos autocars d’aquella hora, el que no estava complet, hauran d’endarrerir la sortida quinze minuts.

Horaris de sortida

Autocar del Sant Andreu: 15:30h
Primer autocar afició: 15:45h
Segon autocar afició: 16:00h

És imprescindible portar el resguard que us lliuraran a les oficines per a poder pujar a l’autocar a l’hora indicada. Es podrà triar l’hora fins que s’esgotin les places.

Si algú perd l’autocar, només podrà pujar al següent trajecte en el cas que no s’omplin totes les places. La UE Sant Andreu no pot fer-se responsable de possibles pèrdues del trajecte.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA PEL PARTIT

Tornada a Sant Andreu del Palomar

Un cop acabi el partit, els autocars sortiran des de Rubí cap al Narcís Sala.

Fotografia: Núria Albalate – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS