El Sant Andreu ha quedat eliminat del PlayOff en perdre contra l’Olot per la mínima amb un gol d’Arranz a l’últim minut.

No ha pogut ser. Tot i la bona dinàmica del Sant Andreu i l‘ambient increïble que han generat mig miler de quadribarrats desplaçats a Can Rosés, els quadribarrats han caigut eliminats. S’ha acabat la temporada amb un final cruel, quan semblava que el partit s’encaminava a una pròrroga d’infart, amb una transició ràpida de l’Olot. Eloi Amagat ha obert a l’esquerra, Xumetra ha cavalcat i ha centrat per a Arranz, que ha empès la passada de la mort per a donar el bitllet als olotins.

El gol de l’Olot ha arribat en un bon moment de partit en què l’equip de Xavi Molist. El Sant Andreu ha jugat l’eliminatòria amb seriositat i ambició, i ha crescut amb el pas dels minuts. Si a la primera part l’Olot havia creat perill sobre la porteria de Ramos, a la segona els andreuencs pràcticament no han concedit i han estat força a prop del gol.

Busquets ha estat el quadribarrat que ha generat més perill, amb les seves conduccions verticals de cara a barraca. La defensa ha refusat la primera, mentre Eloi picava per a Callís i Arranz no arribava a la rematada a la jugada següent (6′). Batalla ha blocat un tir de Busquets (8′) i ha avortat una passada per a Morer després d’una cursa d’Aparicio trencant línies (21′) en uns primers minuts elèctrics.

Ramos i la defensa han salvat una rematada de Terma (23′) i l’assitent ha anul·lat un gol a Fassani per fora de joc (36′). L’uruguaià ha batallat amb la defensa olotina durant tot el partit, però no ha pogut gaudir de més oportunitats.

La segona part ha començat amb una centrada perillosa de Xumetra a la qual no ha arribat Arranz per poc. Busquets ha xutat alt en una bona ocasió (51′) i Pau Morer ha tingut una oportunitat de falta, desviada (54′). Morer i Domènech han agafat les regnes del joc i el Sant Andreu ha aconseguit sotmetre l’Olot en alguns trams del partit, tot i que els garrotxins amenaçaven a pilota aturada i en les transicions.

Precisament en un contracop, ha arribat el gol d’Arranz al minut 89. L’àrbitre ha expulsat Aparicio per haver empès un rival en la celebració del gol davant la grada andreuenca, que ha continuat animant al Sant Andreu fins al final i després del xiulet que decretava la fi de l’encontre. L’afició ha acomiadat l’equip amb honors, i entre llàgrimes els jugadors han agraït el suport incommensurable que han rebut.

La temporada 2022/2022, el Sant Andreu tornarà a competir a Tercera. Tocarà passar aquest nou tràngol i tornar-se a aixecar, descansar i preparar l’any vinent de la millor manera possible.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Olot (1): Batalla, Aimar, Carles Mas, Eloi Amagat, Arranz, Vilanova, Xumetra, Callís, Kilian (Moha, 75’), Bigas i Terma (Gerard, 89′).

UE Sant Andreu (0): Ramos, Llamas, Aparicio, Sergi Vives (Franco, 90′), Noguera, Argilaga, Gimeno (Èric López, 90′), Domènech, Morer (Albertito, 80′), Busquets i Fassani.

Gol: 1-0 Arranz (89′).

Àrbitre: Sr. Xavier Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), ha amonestat Terma, Carles Mas, Eloi Amagat i Arranz pels olotins i Fassani, Noguera, Albertito i Llamas pels andreuencs. Ha expulsat Aparicio amb vermella directa (89′).

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria del PlayOff d’ascens a Segona RFEF, disputat a l’estadi de Can Rosés.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS