Franco, Diego Pérez i Mulero causen baixa

Franco Ezequiel, Diego Pérez i Sergio Mulero no continuaran a la UE Sant Andreu la temporada vinent. Aquesta tarda l’entrenador Xavi Molist ha començat la ronda de contactes amb els jugadors per planificar la plantilla del curs 2022/2023.

Franco Ezequiel ha jugat dues temporades amb el primer equip del Sant Andreu, on va arribar procedent del Juvenil A quadribarrat. Enguany ha tingut una lesió que l’ha mantingut uns mesos apartat dels terrenys de joc i ha disputat un total de 160 minuts repartits en set partits.

Diego Pérez ha format part del primer equip el darrer tram de temporada. El Sant Andreu el va repescar del Santboià durant el mercat d’hivern, on estava cedit, i ha jugat quatre partits com a titular. Ell va ser un dels porters que va pujar amb el Juvenil A a la Divisió d’Honor.

Sergio Mulero va arribar al Sant Andreu l’estiu passat. Va signar un gran Torneig d’Històrics, on va ser guardonat amb l’MVP. Durant la temporada ha disputat 20 partits, amb un total de 634 minuts, i ha marcat dos gols.

Des del Club agraïm a ambdós futbolistes la professionalitat i els serveis prestats, i els desitgem sort i encerts de cara al futur.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS